اگر مرد بتواند ثابت کند خودرویی که زن از او توقیف کرده وسیله کسب درآمد وی بوده، می‌تواند رفع توقیف از ماشین را از دادگاه درخواست کند.
توقیف خودرو برای مهریه
توقیف خودرو برای مهریه یکی از روش‌هایی است که زن می‌تواند به حق و حقوق مالی خود دست پیدا کند. با توجه به اینکه امروزه هر فرد برای سهولت در رفت و آمد یک وسیله نقلیه شخصی دارد، زن می‌تواند اقدام به توقیف خودروی همسر کند. اما سؤالی که مطرح می‌شود این است که آیا شامل خودرویی که وسیله امرار معاش شوهر است هم می‌شود؟ در مجله دلتا این مورد بررسی شده است. پس در ادامه با ما همراه باشید.

توقیف خودرو برای مهریه

توقیف خودرو برای مهریه از دو طریق دادگاه و اجرای ثبت اسناد امکان‌پذیر است.

توقیف خودرو برای مهریه از طریق دادگاه

در این روش باید زن دادخواستی مبنی بر مطالبه مهریه به دادگاه ارائه کند و همزمان با این دادخواست، تقاضای تامین خواسته کند تا پس از صدور رای به نفع وی، خودروی شوهر توقیف شود و فرصتی برای مخفی کردن یا انتقال سند خودرو به نام دیگری برای مرد باقی نماند. بنابراین پس از معرفی خودرو به دادگاه به عنوان تامین خواسته، زن باید اقدام به استعلام از پلیس راهور کند تا خودرو یا خودروهایی که به نام مرد است را توقیف سندی کرده تا دیگر نقل و انتقال سند خودرو امکان‌پذیر نباشد.

توقیف خودرو برای مهریه از طریق اجرای ثبت اسناد

در این روش با معرفی خودرو به اجرای ثبت اسناد دستور توقیف خودرو صادر و برای مرد ابلاغ می‌شود. در ابلاغیه ده روز مهلت تعیین شده که طی این مدت مرد فرصت دارد مهریه را پرداخت کند و در صورت عدم پرداخت مهریه، به مدت ۳ روز به زن مهلت می‌دهند خودرو را معرفی کند و پس از این سه روز دستور توقیف خودرو صادر و به پلیس راهور ارجاع می‌شود و خودرو را توقیف می‌کند.
توقیف خودرو مهریه

توقیف خودرو لیزینگی

خودرویی که در رهن شرکت خودرو سازی است را بابت مهریه می‌توان توقیف کرد؛ اما برداشت مبلغ مهریه از این نوع خودروها در این صورت است صرفا مبلغی که بابت خودرو تا آن زمان پرداخت شده را می‌توان مورد توقیف بابت مهریه قرار داد و مقدار مبلغی که بابت خودرو هنوز به شرکت تولید کننده بدهکار است غیر قابل برداشت است.
برای مثال وقتی مرد خودرویی به ارزش ۲۰۰ میلیون دارد که در رهن یک شرکت خودروسازی است باید بررسی شود چه میزان از اقساط پرداخت شده است. مثلا اگر ۵۰ میلیون از اقساط پرداخت شده و  ۱۰۰ میلیون به شرکت تولید کننده بدهکار است، خودروی فوق الذکر فقط به اندازه ۵۰ میلیون قابل توقیف برای زن است و بیشتر از این مقدار ممکن نیست.

توقیف خودرویی که وسیله امرار معاش است

اگر مرد بتواند ثابت کند که خودرویی که زن از او توقیف کرده وسیله کار وی است و از طریق آن امرار معاش و کسب درآمد می‌کرده و نیز خودرو از نظر عرف خودروی گران‌قیمتی نباشد می‌تواند با استناد به اینکه ماشین مذکور وسیله ضروری زندگی‌اش است و جزء مستثنیات دین به حساب می‌آید، رفع توقیف از ماشین را از دادگاه درخواست کند.
مطالب بیشتر در مجله حقوقی دلتا.




مجله دلتا توقیف ,خودرو ,کند ,مهریه ,زن ,مرد ,توقیف خودرو ,خودرو برای ,برای مهریه ,خودرویی که ,مهریه از ,تولید کننده بدهکار ,شرکت تولید کننده ,دستور توقیف خودرومنبع

طلاق در دوران بارداری!

انواع سند مالکیت و نکاتی درباره سند ملکی مشاع

تقسیط دیه امکان پذیر است؟

نکات مهم راجع به انحصار وراثت

مراحل انحلال شرکت

تفاوت اجاره نامه رسمی و عادی در چیست؟

مراحل قانونی اخذ پروانه ساختمان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آموزش خاص عربی در حرف آخر تردمیل سرماسان صنعتی آپشن خودرو دانلود اهنگ و تکست آهنگ تو بهترین خرید رو از ما داشته باش فروشگاه اینترنتی المنتور فارسی عشق ارزانی